Festival

Visite #5

09/08/2018 tot 18/08/2018
Gedurende tien dagen tonen makers hun werk en nemen een andere film mee om te praten over hun werkmethoden en inspiraties.

Line up

07.08.2018 Niels Putman

Tijdens Visite vormt De Imagerie de theaterzaal van kunstenhuis Het Bos om tot een politieke, documentaire en experimentele cinema. Het concept is ongewijzigd: gedurende tien dagen nodigt De Imagerie makers uit om hun werk te tonen en vraagt hen een film van een andere maker mee te brengen. Op deze manier maakt het publiek kennis met films van makers die meestal niet van ver komen, maar die via hun werk en de gekozen films thema’s aanraken die uitwaaieren over de hele wereld. 

Komen in augustus op visite in Het Bos: Wim Catrysse, Anne Ausloos, Eva L’Hoest, Black speaks Back, Isabelle Tollenaere, Heleen Declercq, Hugo Amoedo, Michelle Williams Gamaker, Effi Weiss, Amir Borenstein en Laure Prouvost!

Visite gaat verder dan de cinemazaal. Voor de liefhebbers van een uitgebreide avondplanning wordt er voor aanvang van elk programma een vegetarische maaltijd geserveerd in Het Bos. Na afloop van de films kan er tot middernacht nagekaart worden in de Bosbar.

Check het volledige programma via De Imagerie.

Tekst: De Imagerie
Coverfoto © 'EUphoria' (Black speaks Back)

Speel mee en win een duoticket voor een avond naar keuze. Na je deelname word je door ons team gecontacteerd.