American Pie 2

Genre: Puberkomedie | Duur: 1u45 | Release: 17 Oktober 2001 | Land: | Regie: James B. Rogers | Cast: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein

De eerste American Pie bracht verschillende miljarden op, het is dus niet verwonderlijk dat er een vervolg zou komen en dat kwam er dan ook. Nog als assistent director van de eerste wordt het vervolg geregisseerd door James B. Rogers (Say It Isn?t So).

Het leek misschien een beetje lastig om een vervolg op American Pie te maken aangezien.. tja de grote problemen toch wel opgelost zijn. Zo goed als iedereen heeft geneukt, dus het leven is prachtig, niet dan ?Niet natuurlijk, want er zijn gelukkig nog seksuele frustraties in overvloed. Wie fantaseert er niet, hoe gelukkig je huidige relatie ook moge zijn, over een triootje.. En als je nog niets meer hebt mogen meemaken dan een one-night-stand.. kan je wel eens beginnen te twijfelen aan je kwaliteiten als minnaar.Anyway.. De cast van vroeger is er nog steeds. James - appeltaart-lover - Levenstien die zijn piemel vastlijmt aan zijn hand is nog steeds wild van Nadia de onverzadigbare Russische, die gelukkig voor hem binnenkort langskomt. Maar ze verwacht AKTIE en tja.. onervaren als hij is gaat hij voor constructieve opmerkingen langs bij de enige die hem kan beoordelen: Michele - de dwarsfluit - Flaherty. Michele is natuurlijk op band camp - that's a lot of flutes - maar James weet haar te bereiken en samen zullen ze van James de ultieme vrouwenbevredigaar maken.Ondertussen vertrekt hij samen met zijn vriendjes Stifler, Kevin, OZ en Finch naar een zomerverblijf om eens serieus goed van bil te gaan.. Want net zoals in de vorige versie (en in het echte leven) draait alles nog steeds rond neuken en geneukt worden.Toch mist American Pie het originele van de eerste versie en vaak hebben de schrijvers niets anders gevonden dan oude grappen te recycleren. Desalniettemin is ook dit deel bij momenten hilarisch, hoewel ik me opnieuw de vraag stel of ook de vrouwelijke soort (zeg maar: het stoempvlees) met dit soort humor kan lachen.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jim en fluitvrouw worden een koppeltje, voor de rest krijgt iedereen wat hij of zij wou (incl. een triootje).