Where the Money Is

Genre: Komedie | Duur: 1u28 | Release: 31 Mei 2000 | Land: | Regie: Marek Kanievska | Cast: Paul Newman, Linda Fiorentino, Dermot Mulroney

Henry Manning (Paul Newman) is mister BankOverval himself, you name it, he bankrobed it.. Enfin, net deze leuke mijnheer komt in een bejaardentehuis terecht.

Hoewel hij levenslang was veroordeeld bleek de arme man opeens een hersentrauma te hebben opgelopen en is vanaf heden plantaardig geworden.De verpleegster Carol-Ann hoort van de reputatie van Henry en gelooft er geen bal van dat deze zomaar opeens zijn verstand kwijt is en doet dan ook alles om het echte verhaal te weten te komen. Na een beetje naaktdansen, knijpen en dergelijke meer blijkt inderdaad dat Henry gewoon een sterke karakteracteur is..Haar oude leventje beu zijnde beslissen de twee samen met Carol-Ann's vriendje om een geldtransport te overvallen.. Zal dat wel lukken vraag ik u !Enfin, tot zover het verhaal, laten we er niet te veel woorden aan verspillen voor de rest, u gaat deze film in de twee weken dat deze te zien zal zijn toch niet kijken Het is allemaal niet zo vreselijk slecht, soms zelfs grappig en hier en daar is er een leuk vondstje, maar ik zie gewoon geen enkele reden om deze film met een ster te belonen.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De overval lukt bijna volledig, enkel op het laatste blijkt dat de twee agenten zich hebben kunnen losmaken. Het is de man van Carol-Ann die paniekeert en de politie inlicht en alles verteld. Carol en Henry vluchten saampjes weg