Bulworth

Genre: Humor | Duur: 1u48 | Release: 12 Januari 2000 | Land: VS | Regie: Warren Beatty | Cast: Warren Beatty, Kimberly Deauna Adams, Vinny Argiro

Mensen/politici die op een bepaald moment de harde waarheid en niets dan de waarheid beginnen te spreken... we hebben het al wel eens eerder gezien. Ook Bulworth gaat over een rechtse, conservatieve, family-value senaatskandidaat die op een depressief moment beslist zijn levensverzekering te verhogen en een moordopdracht voor zichzelf uit te schrijven.En nu het toch allemaal niet meer zo veel uitmaakt kan hij evengoed eens doen wat hij eigenlijk al lang heeft willen doen: Eens lekker ongeremd de waarheid spreken.. Iemand vraagt waarom de verkiezingsbeloftes niet werden nagekomen.. gewoon om stemmen te ronzelen mevrouwtje, maar eigenlijk kunnen jullie bruinsnoeten ons gene zak interessen (ok, misschien zei hij het niet exact zo, maar you get the point).Na een tijdje leert hij een zwarte jongedame kennen, die hem echter wilt vermoorden om haar broer met dit verdiende geld te kunnen redden. Natuurlijk loopt het niet zo af, ze worden verliefd. En Mister Bulworth leert ondertussen de achterbuurten van zijn staat kennen en kan eveneens een aardig woordje rappen..Enfin hilariteit alom, met zo nu en dan echt grappige momenten. De film wordt echter te inspiratieloos op het einde om een hogere quotering als acceptabel te verdienen.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bulworth bleek zo raar te doen wegens slaapgebrek. Op het einde wordt hij toch neergeschoten maar niet door het meisje, maar door Mr onbekend, waarschijnlijk de privedetective.