Exit Wounds

Genre: Idiote Actie | Duur: 1u43 | Release: 2 Mei 2001 | Land: | Regie: Andrzej Bartkowiak | Cast: Steven Seagal, Isaiah Washington, Anthony Anderson

Er zijn zo van die acteurs waarvan je weet dat als zij meedoen je eigenlijk nog beter de verzamelde werken van Stijn Streuvels kan lezen dan een avondje in de cinema te zitten. Steven Seagal is er zo eentje, want terwijl je van spierbundels à la Schwarzenegger je soms nog kan verwachten aan entertainende cinema (denk aan Terminate 2, Predator, ..) heb ik dit nog nooit mogen meemaken met mr. Seagal.Dit vooroordeel (ik geef dit grif toe) is echter eens te meer bevestigd geworden want ook deze film valt op door een grenzenloze stupiditeit gelardeerd met een belachelijk verhaal en ongeloofwaardige acteer 'prestaties'.Heel even het verhaal: Orin Boyd (Steven Seagal) is het grootst denkbaar rondlopend cliché van een stoere, macho, rechtvaardige politieman. Natuurlijk onbegrepen door zijn baas, die nu eenmaal niet doorheeft dat je criminelen HARD moet aanpakken. Hij wordt dan ook gedegradeerd (terecht volgens mij, maar soit). Toevallig komt hij op het spoor van een drugsbende, geleid door Latrell Walker (DMX). Orin verdenkt Latrell ervan ingebroken te hebben op de FBI opslagplaats waar ze drugs bewaren.Enfin, combineer dit met hersenloze actie, de uiteraard corrupte collega's, de al eerder vermelde onbegrijpende baas, tegenwerking van de politiek, en u komt tot een totaal nutteloze, 'verspilling-van-de-pellicule-en-de-energie-voor-de-projectorlamp'-film.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerst vermeende drugsdealer (DMX), blijkt eigenlijk een goede te zijn, die zijn broer uit de gevangenis wil krijgen. Dit doet hij door de corrupte politiemannen te filmen om alzo bewijs tegen hen te verzamelen. Corrupt zijn eigenlijk iedereen (ook de baas), en het eindigt natuurlijk goed, iedereen die onschuldig is komt vrij en de slechterikken krijgen hun verdiende loon !