Final Destination 2

Genre: Thriller | Duur: 1u30 | Release: 2 April 2003 | Land: | Regie: David R. Ellis | Cast: Ali Larter, A.J. Cook, Michael Landes, Terrence 'T.C.' Carson, Jonathan Cherry, Keegan Connor Tracy

Kan je de dood bedriegen ? Ja, en nog vrij makkelijk, zo leerde de eerste Final Destination ons. Kwestie van gewoon iedere hysterisch gillende tiener op zijn woord te geloven en het op een loopje zetten.Nu blijk Pietje wel een heel erge sore loser te zijn, want iedereen die door de mazen van het net glipte zal hij alsnog tot hem roepen, als het eventjes kan op een spectaculaire manier.Want in plaats van gewoonweg de volledige cast te laten overlijden aan een acute kransslagaderbreuk moet ie het hebben van freaky ongevallen kortsluitingen, glijpartijen en dies meer. De jongeren uit het eerste deel heeft hij zo kunnen ombrengen, het zal hem geheid opnieuw lukken..Of.. is de dood dan toch niet zo onafwendbaar dan we allen dachten. Hij maakte immers een foutje. Clear Rivers, de heldin van het vorige deel, is immers nog steeds alive and kicking. Ze heeft zich er wel voor moeten opsluiten in een gezellige ruimte van 2 bij 2 met matrassen tegen de muren, maar ja.. voor onsterfelijkheid moet je iets over hebben.En zo trekken de olijke tieners ten strijde tegen.. de Dood.. Allemaal wat vergezocht als het u me vraagt, maar allez.. Het leuke van deze verhaallijn is dat je nu eens niet geconfronteerd wordt met de klassieke monsterachtervolgingen en dit biedt nieuwe mogelijkheden die de film ten dele gebruikt.Maar het biedt echter niets meer dan de eerste film. Het spectaculair auto-ongeluk is wel om duimen en vingers bij af te likken, vandaar.. een ster, net verdiend.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De baby wordt geboren en cirkels des doods doorbroken.. Of niet ??