Holy Smoke

Genre: Geil Drama | Duur: 1u54 | Release: 16 Februari 2000 | Land: | Regie: Jane Campion | Cast: Kate Winslet, Julie Hamilton

Laten we over deze film heel kort zijn:
 

U geilt op Kate Winslet : u gaat deze film kijken.

 

Voila, zo eenvoudig kan het soms zijn.. Voor diegene die willen volhouden dat ze voor het verhaal gaan: even in sneltreintempo: Ons Kate gaat op reis naar India, daar gaat ze naar een "goeroe-sessie", de goeroe in kwestie raakt haar aan: ze ziet het licht en wordt lid. Pappie en mammie back home vinden dit maar niks, ontvoeren haar en huren een sektedeprogrammeur in.

Zo. En nu het interessante deel:

Deze sekteprogrammeur brengt ons lief Katetje zo in de war dat deze wat raar begint te doen: lees HARTSTIKKE GEIL. Ze neukt met de deprogrammeur, vrijt met haar vriendinnen, laat zich betasten door mannen in de bar, danst wel heel erg heet in de disco. En last but not least: we zien haar in hare flikker meerdere malen, voor lange tijd ingezoomd op haar tieten en alles wat de Winsletgeiler (waaronder ik mij reken) kan bekoren.
En laten we eerlijk zijn: tis misschien niet meteen een van de allerdunste, tis een knappe mieke en tieten heeft ze BEGOT genoeg..

Voor de niet lesbische vrouwen: ga dus niet naar deze film kijken, en zeker niet met je vriendje, ruzie gerandeerd wanneer hij de avond erna enigszins (af)keurend je tieten weegt. En ach ja, er zijn ook mooie decors, en euhhh.. what the hell : geil geil geil geil geil..

(nvdr: Officieel vastgesteld als hét ultiem dieptepunt in de - overigens al zeer bedroevende - schrijfcarrière van ondergetekende)

 

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ejaculatie, of zo ? Hum.. Aja, Kate gaat van de sekte af, ze stopt met haar extreme geiligheid, ze ziet de sekteman niet meer opnieuw en beseft dat deze haar +/- misbruikt heeft Maar ze wou het toch, net zoals alle vrouwen dat willen.. Hoe meer ze gillen, hoe meer ze 't willen