Town & Country

Genre: Romantische Komedie | Duur: 1u44 | Release: 3 Oktober 2001 | Land: | Regie: Peter Chelsom | Cast: Warren Beatty, Diane Keaton, Goldie Hawn

Super-architect Porter Stoddard (Warren Beatty) leeft een ideaal leventje : hij is rijk, heeft lieve kindjes en een geweldige vrouw met wie hij zijn 25ste huwelijksverjaardag viert. Wanneer echter blijkt dat zijn beste vriend een affaire heeft, na jaren van trouw, borrelt ook bij hem een diep verlangen op.Binnen de kortste keren duikt hij in bed met zowat alles wat hij vinden kan. En terwijl hij de vrouw van zijn beste vriend 'troost' omdat manlief vreemd is gegaan, doet mister Stoddard net hetzelfde.De productie van deze film kende veel problemen, het duurde dan ook meer dan 4 jaar voor de film klaar was. Wel.. bij nader inzien had men al die moeite niet moeten doen en de film meteen vertikaal klasseren. Niet dat Town & Country echt slecht is hoor, het is gewoon een filmpje waar je echt niet naar de cinema voor gaat. Alles verloopt correct, maar daar is alles dan ook mee gezegd. Er wordt correct geacteerd, correct geregisseerd en het verhaal is niet origineel, maar ook niet meteen heel erg afgezaagd, ook correct dus.Maar het biedt echt geen enkele reden om hier 260,- voor uit te geven. Kijk hem eens wanneer ie op televisie komt.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoddard wordt betrapt, zijn vrouw zal van hem scheiden, maar er is beterschap aan de horizon. Zijn vriend blijkt homo te zijn.