Sex and the City 2

Genre: Romantische komedie | Duur: 2u26 | Release: 2 Juni 2010 | Land: VS | Regie: Michael Patrick King | Cast: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Kristin Davis, Liza Minnelli

Zelden heb je écht het gevoel dat je een korte tijdspanne van je leven hebt verspild. En als je dan tot dat besef komt, bedenk je je duizend dingen die je ook had kunnen doen. En vooral, je kunt je heel wat activiteiten bedenken die eigenlijk hels lijken, maar die je dan toch liever had gedaan. Denk aan je belastingsbrief invullen, het onkruid wieden of je toilet poetsen.Al even zelden kun je niet afgaan op de algemene waardering op IMDb.Nog minder zelden kom je uit een cinemazaal en heb je zin om de filmposter van de muur te scheuren en ritueel te verbranden, zodat niemand anders hem nog zou zien.En wat krijg je dan als kijker? Een onding van een sequel van 2,5 uur die verteld kon worden op 7 minuten. Vier afgeleefde - sorry, SJP, maar Photoshop is lost on you - vrouwen die de grenzen van de degout aftasten. De terugkeer van Aidan, die seizoen 3 en 4 van de serie al amper wist te verrijken. Het gebikkel van SJP en Catrall off camera dat zich in de film iets te goed laat voelen - denk aan de scène op de kameel uit de trailer. En niet te vergeten: een holle fotografie, gebrek aan glitter (ja, de trailer heeft ons echt wel in het zak gezet) en een verhaal dat zo hard ruikt naar voetschimmel dat je nog liever naar Thuis zou kijken.Ga je dan voor de fashion, I couldn't help but wonder? Zelfs dat was een tegenvaller, de modegodin die SJP is loopt er gemiddeld genomen bedenkelijk gekleed bij. Om maar te zwijgen van de andere drie ? Samantha's promiscuïteit moet de meubelen redden en zorgt uiteindelijk voor één hilarisch moment. Denk een schaars geklede Sam die neukbewegingen nadoet te midden een groep conservatieve Arabieren in het oude centrum van Abu Dhabi terwijl iedereen opgeroepen wordt voor het vrijdaggebed en zij op handen en voeten haar condooms probeert van de grond te scharrelen.Maar dan ben je wel al twee uur aan het afzien.En die 150 minuten ben je onherroepelijk kwijt. Zonder enige moeite de slechtste film van de laatste 10 jaar.

Beau Janssens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blah.