American Pie

Genre: Humor | Duur: 1u35 | Release: 10 November 1999 | Land: | Regie: Paul Weitz | Cast: Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne

Lig je daar op je dooie gemakje lekker te masturberen, komen toch wel niet je beide ouders binnen. Sperma drinken, live strippen via het Internet... Enfin, zowat alle mogelijk denkbare vreselijk genante dingen die er met je kunnen gebeuren vanaf dat je 'Jantje-met-haar-waar-er-voorheen-geen-was' bent geworden.Het behoeft dan ook geen uitleg dat deze film absoluut door een man gemaakt moet zijn.. Mister Paul Weitz en Adam Herz hebben ook vaak aan hunne Willy gesnokt, neem dat van me aan.. Het is dat het een al te grote bekentenis zou zijn... maar euhh... een vriend van mij herkende zich in sommige situaties zo goed dat hij niet wist wat te doen.. lachen of zich afvragen of er dan toch iemand was achter gekomen.Aan de vrouwen die dit lezen, laat er geen twijfel over bestaan... Iedere man herkent zich in deze film; leeft mee met de mannelijke hoofdkarakters en vloekt verdikke op die stomme vrouwen die zich toch maar aan dat idiote idee van maagdelijkheid blijven vastklampen, en indien ze dat niet doen, net op de jongens vallen waarvan ze zelf altijd beweerden dat niet te doen. Nooit op de gevoelige, breekbare jongen die wordt aangeprezen in de Flair, maar op de stoere macho spierenbundel met het baantje als ober in de disco.. Beseft er dan NIEMAND dat ook ik liefde wil ?

Hum.. Dus: American Pie gaat over vier jongeren die een pact sluiten: vooraleer ze naar de universiteit gaan, moeten ze geneukt hebben. Ondertussen zien we wat boeiende escapades met sokken, warme appeltaarten, buitenlandse studentes, vaders, moeders..American Pie: wanneer je je ego kunt overtuigen dat het toch niet jouw zielig leven is wat je te zien krijgt op het scherm, zeker één van de betere komedies van dit jaar.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen zal uiteindelijk sex hebben..