Charlie's Angels

Genre: Actie | Duur: 1u39 | Release: 1 December 2000 | Land: | Regie: Joseph McGinty Nichol | Cast: Drew Barrymore, Lucy Liu, Cameron Diaz, Bill Murray

Al dagenlang lopen wij met een idiote grijnslach rond, zo verward als professor Barabas op speed. Yep, uiteraard is ons lief het mooiste meisje ter wereld, verpulvert ze elke actrice tot een Siberische onverschilligheid op Noordpooltemperaturen. Gelukkig zagen we Charlie's Angels net voor onze coup de foudre. Drew Barrymore, Lucy Liu en Cameron Diaz in een ontspannende film met de soundtrack op tien en de actie in overdrive? Onder zachte dwang van een ander K.U.T-redacteur: Charlie's Angels is genieten pur sang. Van actie en -tja- verdomd mooie meiden.



Barrymore, Liu en Diaz leiden alledrie een dubbelleven. In feite werken ze als een soort supercops voor Charlie: een geheimzinnige opdrachtgever die hen steevast opdraagt de wereld te redden. In de filmversie van Charlie's Angels draait alles rond een computerbedrijf en spraaktechnologie.



Meer verhaal hoeft u niet te weten. Net als bij James Bond is de plot ingewikkelder dan de boekhouding van Lernaut en Hauspie. Belangrijker is de vraag of de filmversie de legendarische serie uit de jaren zeventig overtreft. Volgens enkele oudere collega's alvast niet. Met Jaclyn Smith en Farrah Fawcet was de serie, dixit een vierendertigjarige vriend, "brilliant action kitsch with girl power when that word didn't existed yet."



Tja. Als u zichzelf deze vakantie graag op pure nonsens-aktiekomedie wil trakeren: Charlie's Angels anno 2000 is eveneens briljante kitsch. Enkel de over het paard getilde luchtacrobatieƫn bezorgen je een ongewilde lachbui. Voor de rest: laat uw verstand achter in de vestiaire en geniet van een pretparkspektakel dat zijn gelijke niet kent. In een scene playbackt Cameron Diaz in slipje en idiote pantoffels. Onvergetelijk. Als u ons nu wilt excuseren: wij krijgen plots een idee voor een kerstcadeautje voor iemand...

Filip Hermans Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De wereld wordt gered.