Out Of Sight

Genre: Drama | Duur: 2u02 | Release: 2 December 1998 | Land: | Regie: Steven Soderbergh | Cast: George Clooney, Jennifer Lopez

In 'Out Of Sight' vinden we George Clooney eindelijk in een goede rol. Na de 'ER'-serie en de laaste stuiptrekking daarvan en 'The Peacemaker' (laten we 'Batman & Robin' maar voor wat het is), kruipt hij hier overtuigend in de rol van bankovervaller Jack Foley.Nadat hij ontsnapt uit de gevangenis, met hulp van z'n maatje Buddy Bragg (Ving Rhames) botst Jack op Karen Sisco (Jennifer Lopez), een FBI-agente. Wat volgt is een ritje in de kofferbak, waarbij men het heeft over films en nog van dat. Al snel blijkt dat ze beide voor elkaars charmes vallen. Er is natuurlijk wel één klein probleempje. Karen is FBI-agente en Jack is een bankovervaller.Uiteindelijk gaan ze elk hun eigen weg. Toch zullen ze elkaar nog wel ergens terug tegenkomen. Steven Soderbergh is de regisseur van dienst en zorgt voor een goede verfilming van één van Elmore Leonards boeken.Naast de degelijke George en de hete Jennifer heeft deze film ook nog een funky klinkende soundtrack. Deze soundtrack is een mengeling van de soul power van de jaren '70, overgoten met een funky sausje van David Holmes.

Sven Van Beirs Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jack probeert om een inmate van vroeger te bestelen en botst daar op enkele oude bekenden. Het komt tot een schietpartij , waarbij meerdere doden vallen. Jack kan ontsnappen maar keert toch terug naar het huis, waar er een laatste ontmoeting is met Karen Sisco. Karen schiet Jack neer.