Snake Eyes

Genre: Thriller | Duur: 1u40 | Release: 9 December 1998 | Land: | Regie: Brian De Palma | Cast: Nicolas Cage, Gary Sinise, Carla Gugino

Snake Eyes begint met een fantastische beginsequentie van maar liefst 20 minuten. We maken ondertussen kennis met Rick Santoro (Nicolas Cage) een hyperkinetische cop die hier en daar wat door de vingers ziet en Kevin Dunne (Gary Sinise) de tegenpool van Santoro. Santoro loopt rond in een flashy hawaii-hemd en laat zich bijstaan door z'n goudkleurige GSM. Dunne ziet er uit als een gatlikker en heeft een kop die niet veel goeds voorspelt.Gedurende de turbulente openingsequentie zijn we toeschouwer van een heuse Fight Of the Night. Het publiek is uitzinnig en in dat publiek bevindt zich ook een belangrijke minister. Dunne zorgt voor de nodige security met z'n norse blikken en Santoro amuseert zich rot.De spanning stijgt, de kamp vordert en mensen beginnen gek te worden. Dunne wordt afgeleid door een roodharige vrouw, Santoro wordt geconfronteerd met een blonde diva. Alles lijkt een puinhoop. Net op dat moment gaat één van de boksers tegen de grond. De minister wordt geraakt, de blonde vrouw snelt weg. Er breekt massahysterie uit.De mensen vluchten naar de uitgangen. De zaal wordt afgesloten.Everybody is a suspect.

Sven Van Beirs Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Santoro komt beetje bij beetje te weten wie er verantwoordelijk is voor de moord. Het blijkt z'n maatje Dunne te zijn. Deze heeft z'n handlangers reeds vermoord en probeert nu een deal met Santoro te versieren. Dat lukt hem niet en Santoro legt hem in de slotscène neer.