Unfrosted

Genre: Komedie | Duur: 1u33 | 2024 | Release: 3 Mei 2024 | Land: VS | Regie: Jerry Seinfeld | Cast: Jerry Seinfeld, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant, Christian Slater, James Marsden

Jerry Seinfeld mag dan al één van de meest legendarische sitcoms op zijn naam staan hebben, de door hem geschreven en geregisseerde komedie Unfrosted laat in één keer al dat krediet in rook opgaan. Dit is een gedrocht van begin tot eind. 

Melissa McCarthy - desastreuse komedies zijn echt haar ding - neemt de vrouwelijke hoofdrol op zich als een NASA-wetenschapper die de producent van ontbijtgranen te hulp schiet in een strijd om de afzetmarkt. De concurrentie speelt het echter hard en zelfs de president moet zich op bepaald moment moeien. 

Met deze mix van fictie en geschiedenis lijkt Unfrosted een olijke duik te nemen in de jaren '60, maar al snel blijken de feiten er niet toe te doen en gaat deze komedie alle kanten op, behalve de grappige. De fratsen en grollen volgen elkaar op maar missen alle effect. Niet één keer weet Unfrosted een geslaagde grap voor te brengen. 

Een pijnlijke mislukking zonder ook maar één geslaagde grap.

Een pijnlijke miskleun die zijn her en der bij elkaar geraapte cast volledig de mist laat ingaan en die dan ook instant te vergeten is.

Sven De Schutter Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien