Horrible Bosses 2

Genre: Komedie | Duur: 1u44 | Release: 0 - | Land: VS | Regie: Sean Anders | Cast: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Christoph Waltz, Chris Pine

Oerdomme personages? Check. Flauwe grappen? Check. Inspiratieloze plot? Check. Het lijken wel de ingrediënten voor een jaarlijkse show van Geert Hoste of een remake van Dumb and Dumber To. Door het eindeloos gekrakeel van de drie slecht uitgewerkte personage, was Horrible Bosses al niet zo’n denderende komedie. De sequel is al even horrible.

Na het trauma waarmee hun vorige bazen hen opzadelden, besluiten Nick, Dale en Kurt een eigen bedrijfje op te starten met een carwash-geïnspireerd douchesysteem. Door enkele onverstandige beslissingen worden ze door een rijke investeerder bedrogen. Daarop beslissen ze de miljardair een lesje te leren en diens zoon te ontvoeren. Door hun dwaasheid loopt de uitvoering van dit plan echter minder gesmeerd dan ze dachten.

Ook nu spat de vulgariteit van het scherm in dit volkomen overbodige vervolg.

Ook nu spat de vulgariteit van het scherm in dit volkomen overbodige vervolg. De cast kan opnieuw op bekende sterren rekenen waaronder enkele nieuwe namen. Zo zorgt posterboy Chris Pine voor veel irritatie en ook Christopher Walz liet zich verleiden voor een rol, maar zonder meerwaarde. Jamie Foxx krijgen we deze keer iets meer te zien terwijl Kevin Spacey zich beperkt tot wat geschreeuw achter het bezoekersraam in de gevangenis. Jennifer Aniston is als seksverslaafde mannenverslindster misschien nog het meest op dreef. En nu we toch over seksuele intimidatie bezig zijn: wij wachten toch tot het thema mannenmishandeling door vrouwen eens interessant wordt verfilmd. Zolang de Amerikaanse samenleving het probleem niet ernstig neemt, vinden we dit echter enkel terug onder hersenloos vertier.

Bert Coppens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De miljardair?s zoon heeft door wat de drie mannen met hem van plan zijn en stemt er op eigen initiatief mee in om zich door hen te laten ontvoeren. Wanneer blijkt dat zijn vader het gevraagde losgeld niet wil betalen, wil de zoon wraak nemen op zijn vader door hem te vermoorden en zijn geld af te nemen. Hij probeert dit zo te plannen dat het lijkt alsof Dale, Kurt en Nick deze daad gepleegd hebben. De drie mannen kunnen echter net op tijd bewijzen dat ze onschuldig zijn.