The Women

Genre: Romantische komedie | Duur: 1u54 | Release: 28 Januari 2009 | Land: VS | Regie: Diane English | Cast: Debra Messing, Eva Mendes, Annette Bening, Meg Ryan

Heel wat acteurs en actrices die roem bereikten met een hitserie verdwijnen daarna ofwel in de anonimiteit ofwel lopen ze jaren verloren in een op voorhand al mislukte filmcarrière. Met Debra Messing, evenals met Jennifer Aniston, Jason Alexander en Sarah Jessica Parker, is het niet anders. Na Will & Grace was ze nog maar in weinig van betekenis te zien. De romcom The Women is daar geen uitzondering op.De anders toch wel leuke cast kan de meubelen niet redden: The Women is een vrijblijvend onding over een modeontwerpster die ontdekt dat haar man een affaire heeft met een parfumverkoopster. Een clubje beste vriendinnen probeert het fijne ervan te weten te komen, maar dit leidt enkel tot groeiend wantrouwen.Het is een spijtige zaak dat de makers niet meer uit de premisse hebben gehaald. De situaties waaruit humor gepuurd moest worden, bulkten over het algemeen van de potentie. Maar dan heb je natuurlijk getalenteerde dialoogschrijvers nodig en acteurs die er willen voor gaan.Iedereen moet gaan werken om zijn of haar facturen te betalen, maar de gemiddelde persoon slaagt er toch iets beter in om wat enthousiasme te tonen.

Beau Janssens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien