The Forsaken

Genre: Vampierenfilmpje | Duur: 1u31 | Release: 5 September 2001 | Land: | Regie: J.S. Cardone | Cast: Kerr Smith, Brendan Fehr, Izabella Miko, Phina Oruche

Nog maar eens een vampierenfilm, zaten we daar nu niet allemaal op te wachten ? Het verhaal is simpel en vanzelfsprekend niet echt verrassend. Een jonge kerel, Sean, moet van zijn baas een dure Mercedes naar zijn baasje brengen, aan de andere kant van de USA. Onderweg komt hij een lifter tegen, Nick. Na in een paar verdachte motelletjes overnacht te zijn, komen ze een nogal bleek aangeslagen meisje tegen dat op de vlucht is voor een horde vampiers. Blijkt nu toch wel niet zeker dat - o fortuna - de lifter toevallig een vampierenjager te zijn, op zoek naar de vampier die hem, en haar, gebeten heeft.En ach.. zoals je merkt is alles wat je te zien krijgt een samenraapsel van de 'common knowledge' over vampiers en/of van andere en beter vampierenfilms. De mij totaal onbekende John Cardone, die ook het script geschreven heeft, weet op geen enkele, maar dan ook op geen enkele manier zelfs maar een vleugje originaliteit in te brengen. Het geheel is dan ook een zoutloze, kleurloze, spanningsloze, verhaalloze, acteerprestatieloze opeenstapeling van clichés van clichés van clichés.Het enige positieve punt van deze film is dat Steven Seagal er niet in meespeelt. Behalve als u een notoir alleskijker-behalve-met-Steven-Seagal mens bent, is dit absoluut te mijden.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze vermoorden de oppervampier, om er achter te komen dat ze eigenlijk een andere oppervampier hadden moeten vermoorden. Forsaken 2 ?