The Proposal

Genre: Romantische komedie | Duur: 1u48 | Release: 17 Juni 2009 | Land: VS | Regie: Anne Flatcher | Cast: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Betty White

Sluikreclame voor Alaska? Anti-yuppie propaganda? Hoe je het ook wilt omschrijven, The Proposal is een best wel leuke, zij het voorspelbare romcom.Sandra Bullock speelt Margaret, een Canadese carrièredame - okee, misschien niet echt geloofwaardig - die geconfronteerd wordt met een mogelijke deportatie. Enter Andrew (Ryan Reynolds), haar zeker niet onaantrekkelijke assistent. Hij wordt verplicht het spelletje mee te spelen om zijn job te behouden en het zo tot editor te kunnen schoppen. Het koppel "plant" een trouw in Alaska, de thuisbasis van de bevallige assistent.Meer stereotiep dan The Proposal kom je amper: Margaret leert de echte waarde van familie, een warm nest en liefde kennen. En wonder boven wonder wordt het droompaar verliefd. Dat leidt tot de gewoonlijke tearjerkerige misverstanden, bekentenissen en liefdesverklaringen.Maar diep vanbinnen weet je als kijker dat je het graag ziet en ga je hoe dan ook mee met het verhaal. Of dat het nu is omdat je je laat foppen door de simpele en ietwat achterhaalde romantiek van girl gets boy, of voor de charmes van Bullock valt, The Proposal is onvervalst amusement. De kleffe situaties en de ietwat eenvoudige plot neem je er dan graag bij.

Beau Janssens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het koppel wordt echt verliefd, ze trouwen dan ook en Margaret mag in de States blijven.