Ma Femme est une actrice

Genre: Romantische komedie | Duur: 1u35 | Release: 14 November 2001 | Land: Frankrijk | Regie: Yvan Attal | Cast: Charlotte Gainsbourg, Yvan Attal, Terence Stamp

Charlotte (Charlotte Gainsbourg, dochter van) is net zoals in het echte leven ook in de film een bekende actrice. Haar vriendje Yvan ziet hier meestal enkel de voordelen van.. zo is het nooit een probleem een tafeltje te vinden in de beste restaurants.. als hij maar bij haar blijft..Meestal.. want als een leukerd op café hem vraagt of het toch niet raar is dat zijn vriendin op de set acteurs moet kussen en ermee naar bed gaat, begint den Yvan ongerust te worden. Het is dan wel geacteerd, maar toch.. een tongzoen is een tongzoen, niet dan ? Gedreven door zijn jalouzie gaat hij zich steeds vervelender en paranoide gedragen, tot op het punt dat hij haar effectief aan het afstoten is en zijn vrees op die manier dan toch bewaarheid wordt.Charlotte wordt immers steeds meer aangetrokken door haar medehoofdrolspeler John (Terrence Stamp). Terwijl Yvan beslist heeft zelf het succes van de roem te willen proeven, acteerlessen begint te volgen en er in no time gewillige vrouwen op hem af komen stormen yieha..Zal hun relatie dit overleven ? Who knows, maar vooral who the fuck cares. Ma femme.. bevestigt nog maar eens de vooroordelen ten opzichte van de Franse film : veel oeverloos gewauwel terwijl er geen zak gebeurt. Zo ook hier.. de probleempjes zijn te banaal om er een drama van te maken, niet grappig genoeg om er een komedie van te maken, niet spitsvondig genoeg om er gewoonweg een goede film van te maken.Er wordt correct geacteerd en dito geregisseerd, maar er zit gewoonweg niks in de film dat het de moeite maakt om te kijken.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien