K3 en het magische medaillon

Genre: Kinderfilm | Duur: 1u05 | Release: 29 September 2004 | Land: | Regie: Indra Siera | Cast: Kathleen Aerts, Karen Damen, Kristel Verbeke, Paul de Leeuw

Er was eens een soort farao in Egypte. En op een dag sterft hij. En bij hem wert een magische medaillon gelegt. En op een dag vond er iemand de medaillon en bergde hem op in zijn huis. En op een dag stierf hij ook en het medaillon bleef ligen. En het huis was te koop en k3 kocht het huis. en ze werkten tot katleen en vel papier av scheurde. En daar was een deurtje en ze deed het open daar lag een kistje en daar lag de medaillon. En katleen vont het mooi. en deed het rond haar hals. En die avond gingen ze piedza eten. en katleen deet een wens en het huis was klaar . Ze konden nog maar 2 wensen doen. en op eens waren de boeven er weer en wouden het medaillon en karen zei kristel doe toch een wens! en ik wou dat we super en dat worden ze. We vonden het heel leuk. Het zijn superaktriesen. Het was grapeg spanent en boeient. wat een film! dat hij niet zo lang duurde. de geest was presies van nederlands.

Manon (8) en Elisabeth (9)

Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spoiler