Laura's Ster

Genre: Tekenfilm | Duur: 1u15 | Release: 19 Oktober 2005 | Land: | Regie: Piet De Rycker, Thilo Graf Rothkirch | Cast: Stemmen: Maximilian Artajo, Peter Fitz, Hildegard Krekel, Eva Matte

De 7-jarige Laura heeft het niet makkelijk nu haar ouders naar een nieuwe stad zijn verhuisd . Het liefst van al zou ze gewoon zo snel mogelijk terugkeren naar haar eigen kamer in hun oude huis en naar haar vriendjes. Op een avond ziet ze een ster uit de hemel vallen en gaat er naar op zoek. Tijdens haar val heeft de ster één van haar punten gebroken. Maar met een plakkertje kan de slimme Laura dat wel oplossen.Het is het begin van een hechte vriendschap maar de ster is natuurlijk niet gemaakt om op de aarde te blijven en maakt met ET-phone home-achtige gebaren duidelijk dat ze terug naar haar plaatsje in de hemel wil. Dankzij de ster komt Laura wel in contact met haar buurjongetje en zijn vreemde robotkat die helpen bij haar nachtelijke missie.Laura's Ster is gebaseerd op de populaire kinderboeken van Klaus Baumgart en vertelt net als de boeken een simpel verhaal dat gericht is op een erg jong publiek. Een ideale kerstnamiddagfilm voor de jongsten. Alleen nog een beetje vroeg misschien.

Ils Huygens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer mama haar eerste optreden in de stadsschouwburg heeft, vergeet ze toch wel haar lievelingsstrijkstok waar ze altijd mee speelt. Gelukkig heeft Laura dat gezien en dankzij de ster slaagt ze erin net op tijd de stok te bezorgen. Daarna moeten de twee vrienden afscheid nemen.