Killers

Genre: Actiekomedie | Duur: 1u32 | Release: 7 Juli 2010 | Land: VS | Regie: Robert Luketic | Cast: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O'Hara

Het genie dat ons bijna 10 jaar geleden Legally Blonde schonk, gaat de gevaarlijke toer op. Hij toont Mr. Demi Moore als Spencer, een spierbundel annex geheim agent die er stilaan genoeg van heeft en wil settelen. Hij komt op een zonnige zomerdag in Nice Jen tegen (Heigl, die je wel kent van Grey's Anatomy of van Knocked-Up). En dan houdt plots alles steek. Ze verhuizen naar een oer-Amerikaanse suburb en leven een rustig leven.Tot Spencer en Jen compleet onverwacht opgejaagd worden door zowat hun hele omgeving. En dan wordt de film pas écht leuk. De uiterst aangename - doch nooit echt onvoorspelbare - plotwendingen houden het ritme strak en de actiescènes zijn gelardeerd met hilariteit. Kutcher straalt en Heigl geeft zich volledig. De vonk tussen beiden slaat duidelijk over en je kunt als kijker meegaan in het al te zotte achtervolgingsverhaal.De licht politiek getinte saus zorgt ervoor dat de film niet geheel vrijblijvend is (alhoewel) en net het feit dat de CIA-achtergrond zo banaal geïntroduceerd is, houdt de film lekker licht verteerbaar. Want vergis je niet, ondanks referenties aan de CIA en de toch wel - licht - angstaanjagende klopjacht is Killers popcornvoer. Enorm leuk popcornvoer.

Beau Janssens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien