Charlie's Angels: Full Throttle

Genre: Komedie | Duur: 1u46 | Release: 16 Juli 2003 | Land: | Regie: Mc G | Cast: Lucy Liu, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Demi Moore

Lichter dan een zweefvliegtuig van luchtpostpapier. Dat is het eerste wat je te binnen schiet na het bekijken van 'Charlie's Angels: Full Throttle', popcornfilm die -als het aan de promotiemachine ligt- één van de grotere blockbusters van deze zomer is. En als het aan ons ligt? Nuja...Natalie, Dylan en Alex worden door Charlie op een undercoveroperatie gestuurd. Ze moeten twee ringen terugvinden, ringen waarop cruciale informatie staat over het FBI-plan om getuigen te beschermen. Enkel de Angels kunnen de dief stoppen, dankzij hun expertise in vermommingen, spionage en martial arts.Zo. Meer vertellen zou zonde zijn. We schreven het al in de eerste 'Charlie's Angels': net zoals bij een James Bondfilm kan je het verhaal niet navertellen. En net zoals toen laat je je hersenen best in de vestiaire achter.Is deze film nu even goed als de eerste? Moeilijke vraag. De prent bevat meer actie, meer martial arts, meer verkleedpartijen, meer auto-achtervolgingen en luidere explosies. Een typische sequel dus. Tegenover al die bombast gunt de ons verder onbekende Mc G het publiek weinig rustpunten. Ook vervelend: de Angels stralen van plezier, stralen alsof ze net een kilo XTC's achter de kniezen hebben en in staat zijn de hele Brusselse grote markt te verlichten.Zodus? Overdaad schaadt. 'Charlie's Angels Full Throttle' lijkt een beetje op een zomers ijsje: heel lekker maar het stilt je honger niet. Aanrader voor bij subtropisch weer, uiteraard met een ijsje in de hand.

Filip Hermans Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk vinden de Angels de twee ringen terug. Wat had u gedacht?