My Date With Drew

Genre: Documentaire | Duur: 1u30 | 2004 | Release: 1 Januari 2005 | Land: VS | Regie: John Gunn, Brian Herzlinger, Brett Winn | Cast: Brian Herzlinger, John August, Drew Barrymore

In My Date With Drew krijgen we het relaas van Brian Herzlingers verwoede pogingen om een afspraakje te versieren met actrice en sekssymbool Drew Barrymore. Gewapend met een camera die hij voor een maand heeft geleend bij Circuit City en de 1100 euro die hij heeft gewonnen met een televisiequiz, trekt Herzlinger op kruistocht om binnen het tijdsbestek van één maand een romantische tête à tête te versieren met zijn idool. Valsmunterij en bikkelharde ontharingsessies volgen: Herzlinger heeft heel wat over voor Drew.

 

Deze film bevindt zich in dezelfde docu-school als de luchtige stijl van Michael Moore en Morgan Spurlock. Herzlinger neemt zijn queeste serieus en fleurt zijn documentaire op met leutige feiten en anekdotes (zoals de six degrees of separation die er tussen hem en Barrymore spannen).

De film bevindt zich in dezelfde docu-school als de luchtige stijl van Michael Moore en Morgan Spurlock

De film barst daardoor van jeugdig enthousiasme en we kunnen niet anders dan sympathie opbrengen voor deze zielige einzelgänger. We zouden zo onze biezen pakken en Vier opbellen. Eens horen waar die dekselse Roos Van Acker zou uithangen.

 

Sven De Hondt Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien