Showtime

Genre: Horror | Duur: 1u31 | Release: 8 Mei 2002 | Land: | Regie: Steve Beck | Cast: Robert De Niro, Eddie Murphy, Rene Russo, Ken Hudson Campbell, Drena De Niro

'Wat is er toch met Robert De Niro gebeurd ?' is een zin die tijdens dit onding me meerdere malen door het hoofd spookte. Wil hij dan een comedy-ster worden of kan de man nu echt geen andere rollen meer krijgen. Na Analyze This, 15 Minutes,Meet the parents en Wag the dog (met Analyze THAT en Meet the Fockers gepland) krijgen we van hem blijkbaar alleen nog maar middelmatige komedies te zien.Nu.. deze film is even middelmatig als Filip De Winter zijn vrouw eens wil geneukt zien door de kebabeigenaar van op de hoek. Niet dus (ondanks de geruchten). Je houdt het gewoonweg niet voor mogelijk wat De Niro heeft aangericht. In een verhikel dat wel lijkt weggevlucht uit het cliché museum uit de Tramstraat in Schoten gaat Showtime over een tough cop, Mitch, en een losbol, Trey, die of ze nu willen of niet met elkaar moeten samenwerken. Duh.. waar kennen we dat nu van. Ik weet het, van zowat iedere fucking B-film die Hollywood in 3 weken inblikt wanneer de studio's hun jaarcijfers nog even naar boven willen trekken. Als u dit uitgangspunt weet kent u ook direct het verhaal tot aan het einde toe, dus gaan we er u niet mee lastig vallen. Helaas besloot de regisseur er voor ons althans anders over.Voor de lezers die om onbegrijpelijke reden toch zouden willen gaan kijken en hun duurverdiende 6 euro willen uitgeven aan dit soort crap, of zij met een vriendin die wel van films 'om te lachen' houdt, oefen deze tekst in:

Vraag: Is er nu niets goed te zeggen over deze film ? Antwoord: Neen. Maar Robert de Niro speelt er toch in mee, dat moet toch het niveau wat... Neen. En die Eddy Murphy is toch soms wel grappig, in Nutty.. Neen. Zelfs niet als ik zin heb in een avondje gewoon lekker hersenloos ontsp... Neen.Dat de man van Raging Bull en Taxi Driver ooit dit zou maken zou niemand voor mogelijk hebben geacht, nu hij ons dit toch geflikt heeft zou hij zich bij iedereen die dit onding gezien heeft persoonlijk moeten verontschuldigen. Hij mag beginnen door mijn 6 euro alvast terug te betalen. De Niro, schaam u, schaam u diep.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allez, denk nu zelf eens na, dzejus.