Fuckland

Genre: Dogma | Duur: 1u27 | Release: 1 Januari 1900 | Land: | Regie: | Cast:

Fabian Stratas, Argentijn, heeft zich het nobele (?) doel gesteld de Falklands terug te laten veroveren door de Argentijnen. Niet door geweld of besmettingen met Anthrax. Wel door de bevolking langszamerhand te 'bevolken' met Argentijnse halfbloedjes.Een opdracht die hem wel ligt: in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk Britse vrouwen versieren en zwanger maken. En ons buitenlandertje is een smeerlap: niet alleen gebruikt hij zijn zwoele Latijns-Amerikaanse charmes om de gewillige meisjes te verleiden, hij doorprikt bv. ook de condooms om de vrouwtje écht wel zwanger te krijgen.Een groot deel is gefilmd met - schijnbaar - een verborgen camera en het is in het begin helemaal niet duidelijk of hij dit nu echt gedaan heeft, of dat alles opgezet spel is. Aan u om dit te beoordelen.

Buiten het initiële schokkerende effect en de tja.. grappige manier waarop hij vrouwen als 'stoempvlees' beschouwd heeft deze Dogma film, die nauwelijks nog een echte Dogma film is, eigenlijk niet veel te bieden.

Frank Moens Helemaal (niet) akkoord? Lees de

Let op: wanneer u verder gaat zit de kans er dik in dat het einde van de film verklapt wordt met alle gevolgen voor uw filmervaring vandien.

ik wil mijn pret bedorven zien